неділя, 28 лютого 2021 р.

Сексуально освідчені підлітки. Які вони?

Це дуже добре, коли батьки мають компетентність та впевненність в собі, щоб розповісти своїм підліткам, як треба спілкуватися з людиною протилежної статі, так щоб це приносило радість та задоволення, замість розчарувань та негативних наслідків. 

Але ж, як як показує наша реальність, вже частіше і частіше дівчата починають народжувати дітей, починаючи з 14 років. Це на сході так можна, а в нас - трохи інші традиції та уявлення про сім'ю. 
 
Для підлітків ця тема відкрита в нашому сучасному світі, але ж не завжди правдива. Інформації на теми сексу та сексуальності безліч, але ж керувати нею самостійно у молодих людей не завжди виходить. 

За 15 занять, а це 15 тижнів, уявіть собі, за які ми, з учасниками, свідомо крок за кроком розбираємо всі найцікавіші теми про сексуальність. Хочу нагадати, вам, мої читачі, що сексуальність це - не тільки про секс. Це ще і відносини з собою, з оточуючими та зі світом взагалі. А також відкриття свєї сили на досягнення своїх цілей, здійснення мрій та задоволення своїх потреб. 

На цьму занятті, ми з учасниками підводили підсумки того, що вивчили. Учасники заповнювали анкету та відповідали на запитання. Потім вони порівнювали їх з відповідями після першого заняття. Вони дійсно стали впевненішими, освідченими та живими. Діти дозволили бути  присутнім керівнику проєкту Валентині Сухій на ції зустрічі. І це про довіру та повагу. Пишаюся своїми учасниками та їх батьками, що дозволили своїм дітям пройти цей непростий, але ж цікавий шлях. 

Цих учнів чекає останнє заняття з плануванням майбутнього та вручення сертифікатів сексуально освідченних підлтків.

Зараз відкрито реєстрацію на новий курс для ваших підлітків 8-9х класів за попередньою співбесідою. Записатися на співбесіду можно за посиланням Запис на співбесіду

Давайте розвиватися разом з дітьми!
А як ви, освідчуєте свої підлітків? Діліться в коментарях...





Немає коментарів:

Дописати коментар

  Правила виховання дітей від А. Менегетті Кожна сім'я має свої принади, якщо не забувати, що перед дітьми стоять батьки. Хотілося б ...